Fysiotherapie

Op de eerste verdieping van het Carnissehuis is de praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Deze is middels een lift goed bereikbaar. Alle fysiotherapeuten van het Carnissehuis staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninlijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De fysiotherapeuten werken nauw samen met de andere diciplines van het Carnissehuis zoals de huisartsen,apotheek,thuiszorg,dietiste,verloskundige. Ook voor sportfysiotherapie,kinderfysiotherapie echografie en manuele therapie  kunt U bij ons terecht. Onze goed ingerichte trainingszaal is geschikt voor medische fitness en het trainen van specifieke groepen zoals diabetes en COPD.Tevens zijn wij deelnemers aan het project van Klacht naar Kracht.

Leven is bewegen. De fysiotherapeut helpt u om zo goed mogelijk te bewegen 

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

Fysiotherapie is mogelijk bij:


> Fysiotherapie Carnissehuis

> Fysiotherapie Smitshoek

Meer weten over tarieven en verzekeraars? Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?