Locatie Barendrecht

Fysiotherapie Smitshoek

Fysiotherapie SmitshoekDe fysiotherapie praktijk Smitshoek is ontstaan uit een steeds verder gaande ontwikkeling in de samenwerking tussen de voetbalvereniging Smitshoek en de maatschap voor fysiotherapie Carnissehuis. De vv Smitshoek heeft zich getransformeerd van een kleine vereniging naar een toonaangevende vereniging in de regio. Niet alleen qua huisvesting, een prachtig sportcomplex, maar ook qua dienstverlening wenste men zich te profileren en te professionaliseren. Met name de paramedische begeleiding moest op een hoger plan komen.

Fysiotherapie Smitshoek

Fysiotherapie Smitshoek is nu een volwaardige praktijk geworden met diverse specialisaties en een uitgebreid dienstenpakket.

Naast de reguliere fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en beweeg progamma′s voor COPD, Diabetes type 2 en Cardiovasculaire problematiek.

In januari 2011 is een samenwerking gestart met Footconnection Dit bedrijf is gespecialiseerd in het analyseren van voetgerelateerde klachten en het indien nodig aanmeten van voetzolen.

Naast het behandelen van fysieke klachten is er ook een mogelijkheid te werken aan preventie van klachten. Het 1uur fitness concept biedt hiervoor een uitstekende gelegenheid. Onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan uw conditie en verhoging van uw belastbaarheid in kleine groepen van maximaal 8 personen en zonder doorlopende contracten.

Ook als u fysieke beperkingen heeft zijn wij in staat u een passend beweegprogamma aan te bieden. Tevens bieden wij een fysiofitheidscan aan. Een snelle maar accurate test om uw fysieke conditie te meten.

Wij zijn voor een ieder toegankelijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Tevens zijn wij aangesloten bij het netwerk Combined Quality Care, een samenwerking met de orthopaeden van het Ikazia ziekenhuis en de Medinova kliniek, netwerken met gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van knieklachten en revalidatie na een heup -, knie- of een schouderoperatie.

In het kader van de directe toegankelijkheid fysiotherapie kunt u bij ons terecht zonder verwijzing. Naast alle dagen, zijn wij ook alle avonden van de week open om u van dienst te zijn.

Fysiotherapie Smitshoek is onderdeel van
de Maatschap voor Fysiotherapie W vd Bos - J Dekker - RAA Faken.

Maak kennis met ons team Aanmelden bij de praktijk

Waar kunt ons vinden?
Klik voor meer informatie (Google)

Fysiotherapie Smitshoek
Smitshoeksebaan 25 (bij VV Smitshoek)
2993 BZ Barendrecht
T.: 0180 - 556031
Alleen tijdens kantooruren, of anders per mail of inspreken van het antwoordapparaat.
M.: info@fysiotherapie-smitshoek.nl