Het team

Alle fysiotherapeuten van het Carnissehuis zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en geregistreerd in het BIG register en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF

De manueel therapeuten van het Carnissehuis zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie NAOMTen de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT.


Wim van den Bos

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut en Echograaf

Afgestudeerd in 1980 aan de Rotterdamse Academie voor Fysiotherapie.Daarna veel aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van a-specifieke rugklachten,schouderproblematiek , begeleiding van sporters en de beweegrogramma's COPD , diabetes mellitus 2 , arthrosis en hartfalen.

Wim van den Bos
Mark van den Bos

Fysiotherapeut

Afgestudeerd in 2014 aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Fysiotherapie. Heeft zicht tijdens de opleiding met een minorproject gespecialiseerd in nek- en hoofdpijnklachten. Mark heeft begin 2015 de cursus Medical Taping gevolgd. Begin schooljaar 2015 start Mark met de Master-opleiding Evidence Based Practice waar hij leert wetenschappelijke onderzoeken beter in te zetten in theorie en praktijk.

Mark van den Bos
Raymondo Faken

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut en Echograaf

Afgestudeerd in 1982 aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie. Sindsdien werkzaam in Rotterdam Charlois.  Vele cursussen en opleidingen gevolgd. Recente voorbeelden hiervan zijn o.a. Schouderproblematiek en Revalidatie volgens Ann Cools, Revalidatie van de knie na chirurgie in het kader van samenwerking met de Medinova Kliniek, en de cursussen op het gebied van de Beweegprogamma′s COPD, Diabetes, Hartfalen en Arthrosis .

Raymondo Faken
Linda Goorden

Fysiotherapeut,Kinderfysiotherapeut

Is in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie van de  Avans Hogeschool te Breda. Waarna in  2009 de Masteropleiding Kinderfysiotherapie Avans+  in Breda werd afgerond. Hierna verschillende cursussen gevolgd waaronder plagiocephalometrie.Heeft zich nog extra gespecialiseerd in het testen van kinderen met de Movement ABC 2. Heeft het kinderteam Carnissehuis opgezet waarin multidisciplinair wordt samengewerkt en werkt binnen de praktijk uiteraard als kinderfysiotherapeute.

Linda Goorden
Thijs Oomsen

Fysiotherapeut

thijs@carnissehuis.nl

Thijs Oomsen
Gerrie Elisen

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut en Echograaf

Afgestudeerd in 1986 aan de Academie voor Fysiotherapie in Breda en in 1997 manuele therapie aan de SOMT.Naast diverse na -en bijscholingen ook de opleiding Mulligan Concept en pre -en postnatale educatie afgerond.

Gerrie Elisen
Larissa Strater

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Larissa Strater